O NAMA

Dolcefreddo je firma koja se bavi uvozom:

  1. sirovina organskog porekla za zanatsko poslasticarstvo i pekarstvo,
  2. dekoracija,
  3. alata za rad,
  4. masina za proizvodnju.

Mi smo predstavnici renomiranih italijanskih kuca IRCA i MEC3.

IRCA je proizvodjac sirovina za kolace, hleb i peciva. Cista cokolada, njeni surogati, cokoladne kreme, polugotove i gotove kreme, secerne kreme za aromatizaciju, termostabilna punjenja, proizvodi za dekoraciju, specijalni tipovi brasna, su ono sto ova fabrika proizvodi i ciji je prvoklasan kvalitet prepoznatljiv u celom svetu.
MEC3 je proizvodjac najkvalitetnijih baza za proizvodnju vocnih i mlecnih sladoleda, ledenih poslastica, aroma za sladolede i kolace, visekomponentnih pasta, stabilizatora i poboljsivaca kvaliteta. Kao i IRCA, i MEC3 ima poznatu reputaciju u celom svetu.

Pored sirovina, DOLCEFREDDO se za svoje klijente bavi i uvozom profesionalnih masina i alata po fabrickim cenama, kako bi svojim klijentima omogucili jos bolji, kvalitetniji i laksi nacin rada u proizvodnji.
U okviru naseg centra za prodaju nalazi se i nas centar za CONSALTIN i TECHNICAL SUPPORT (Demo Centar), u kome nasi klijenti mogu obaviti sve potrebne probe, nadograditi i usavrsiti svoja znanja, razresiti sve eventualne nedoumice.

NAŠI PROIZVODI

visok kvalitet
Scroll to top