Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

DOLCEFREDDO bar

Linija za barove

DOuMIX je linija koju je osmislio i stvorio Mec3, kao neprestani pokrovitelj maštovitosti i kreativnosti. Ne zadržavajući se samo u svetu poslastičarstva i sladoledarstva, Mec3 vidi mogućnost bezbrojnih kombinacija u pripremi bezalkoholnih i alkoholnih napitaka. Već stvarajući visokokvalitetne sastojke za pripremu sladoleda i poznavajući ukus i potražnju u celom svetu, Mec3 je iskoristio svoje znanje i umeće da lansira novu liniju koju je nazvao DOuMIX, kao asocijaciju na mešanje raznovrsnih sastojaka da bi se dobili maštoviti napici za kafiće i barove.

Ova linija proizvoda nudi sve ono što je potrebno da bi se pripremili kokteli, mokteli, smutiji, šejkovi, ledeni čajevi, hladne kafe… mogućnosti su zaista neograničene.

Korišćenje proizvoda iz ove linije omogućava lakšu i bržu pripremu napitaka premijum kvaliteta, sa svežinom pravog voća, ali standardnim i pouzdanim kvalitetom polugotovog proizvoda. Takodje su značajna i mala i jednostavna pakovanja, laka za korišćenje i čuvanje u šanku. U okviru DOuMIX Brenda, postoji 6 osnovnih linija za pripremu različitih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka u barovima.

  • CREAMS – pakovane u malim plastičnim teglama od po 1,2kg, sa pumpicom na vrhu,omogućavaju laku i brzu pripremu napitka. Ove kreme izuzetnog kvaliteta koji krasi Mec3 nude bezgranične mogućnosti za pripremu hladnih i toplih kafa sa ukusima. Lešnik, pistać, caramel, đanduja, bela čokolada, tamna čokolada, cookies ukus po kome je Mec3 postao slavan u svetu su pripadnici ove linije proizvoda.
  • FRUIT ELIXIR – Eliksiri sa visokim procentom voća i intenzivnim ukusom. Ova linija ima mnogo različitih ukusa počev od kajsije, banane, pa do jagode, marakuje, šumskog voća, manga, kokosa, maline, ananasa. Svi ovi ukusi se mogu mešati i sa vodom i sa mlekom u zavisnosti od toga da li želimo da dobijemo voćni smuti ili neko drugo piće koje možemo piti u bilo koje doba dana ili večeri.
  • SQUEEZE – linija proizvoda sa mnogo sjajnih aroma, koje čuvaju pulpu i osobine pravog voća. I ovde, kao i kod eliksira postoji mnogo ukusa: jagoda, malina, šumsko voće, ali i pink grepfrut, borovnica, kokos, kivi , ribizla, dinja…  Potrebno je samo istisnuti ih iz svojih litarskih pakovanja pravo u šejker i igrati se mnogobrojnim kombinacijama za dobijanje izvrsnih koktela, moktela, sokova i drugih pića.
  • SYRUPS – raznovrsni sirupi za pripremu koktela, moktela, kafe specijaliteta i milkšejkova, pa i ledenih čajeva. U okviru ove linije postoje sirupi za pripremu hladnih napitaka kao što su sirup od šećerne trske, badema, grenadine sirup, sirup od zove…. Za toplu pripremu se uglavnom koriste sirupi sa ukusom amareta, lešnika, cimeta, vanile i karamele. Možda najznačajniji pripadnici ove grupacije su sirupi sa ukusom čaja: crni čaj, zeleni čaj i earl grey čaj. Oni su nezaobilazni sastojak ledenih čajeva, aromatizovanih čajeva i drugih hladnih napitaka.
  • CORIDALS -neočekivana kombinacija voća i začina, savršeno izbalansiran odnos kiselosti i slatkoće preplavljuju čula dajući piću nezaboravan pečat. Pojavljuju se u tri različite kombinacije: bergamot- ruzmarin, ananas- pink biber i brusnica-timijan. Kokteli spravljeni uz pomoć kordijala se odlikuju autentičnim i originalnim ukusom.
  • BASES FOR MILKSHAKES – linija kompletnih baza za pripremu izvrsnih vrućih i hladnih napitaka i kremastih milkšejkova, na brz i lak način. Baze od bele i tamne čokolade za milkšejkove, baze za pripremu tople čokolade, baza za pripremu ledenih kafa, baza za pripremu granita… sve one su deo ove linije.
Idi na vrh