Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

Dolcefreddo demo centar

Demo Centar

U želji da pružimo kompletnu i pravu profesionalnu uslugu svojim klijentima, stvorili smo naš demo centar u kome sve vrvi od raznih aktivnosti.

Kolači, sladoledi, komadni kolači (monoporcije), sitni kolači, torte, sve što je vezano za poslastičarstvo se ovde istražuje, stvara i zatim predstavlja našim klijentima.

Moderno poslastičarstvo je naše polje interesovanja, pa su silikonske modle, polikarbonatni kalupi za kolače, torte i praline, boje za čokoladu, žice za mućenje, noževi, špatule neizostavni deo naše ponude i prezentacije u našem demo centru.

Na tome se ne zadržavamo, već pored obuke za pripremu sladoleda nudimo i kartonske čašice, plastične kašičice, stiroporne kutije, vaskete… Trudimo se da imamo što širu ponudu kako bi naš klijent mogao da se što lakše i jednostavnije snabdeva, omogućavajući i edukaciju kada je to potrebno.

Naše prezentacije mogu biti grupne, tematske sa prestavljanjem noviteta , ali i pojedinačne i u skladu sa jedinstvenom potrebom svakog partnera. Istraživanje i stalni napredak je ono što imamo na umu bilo da se radi o čokoladi, kremi ili načinu dekorisanja.

Dolcefreddo demo centar 2
Idi na vrh