Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

Dolcefreddo-alat za poslastičarstvo

Sitan inventar

Saradnja sa najpoznatijim italijanskim brendovima koji se bave proizvodnjom sitnog inventara, omogućila nam je da svojim klijentima obezbedimo paletu najraznovrsnijih kalupa, modli, pakovanja i ostalog pratećeg alata. Naši saradnici su: Silikomart, Pavoni, Martellato, Aexperial, Modecor, Medac, Co.Ve, Poloplast. Svaki od ovih partnera je prepoznatljiv po kvalitetu i maštovitoj izradi alata, pakovanja i boja. Korišćenje savremenih kalupa i alata pruža svakom poslastičaru priliku da pripremi najraznovsrnije poslastice besprekornog i pedantnog izgleda.

Silikomart se bavi dizajniranjem i proizvodnjom avangardnih modli za pripremu poslastica. Osnovna prednost Silikomarta je ogroman broj silikonskih kalupa za torte, komadne kolače( monoporcije), sitne kolače, inserte, pa i kalupe za sladolede na štapiću. Karakteristika Silikomarta je zaista širok izbor i neograničen broj kombinacija kalupa, a naročito ponuda kalupa za veće komadne kolače koji su u našoj Srbiji još uvek popularni i traženi. Osim toga, u Silikomartu nalazimo i prateći alat kao što su žice, gumene i plastične špatule, jednokratne i platnene dresir kese različitih dimenzija, kao i sijaset drugih sitnica potrebnih u poslastičarskoj i pekarskoj proizvodnji.

pavoni_dolcefreddo

Pavoni – i ovo je još jedan čuveni brend u svetu proizvodnje silikonskih kalupa. Odlikuje se odličnim kvalitetom i elegantnim dizajnom svojih kalupa zbog koga je veoma omiljen kod čuvenih poslastičarskih master šefova. Možemo reći da bi slogan ove kompanije mogao biti “Manje je više” jer svojim finim i minimalističkim izgledom osvajaju ceo svet. Naravno, Pavoni u svojoj ponudi ima još mnogo drugih stvari koje su potrebne poslastičaru. Žice za mućenje različitih dimenzija, dresir kese, nastavci, inox kalupi i obruči za poslastičarske kreacije, topilice za čokoladu, čokoladne fontane, kalupi za praline i čokolade, mašine za pečenje korpica (cookmatic) različitog oblika i veličina, sjajni velvet I pastelni sprejevi u mnogo boja, su samo deo bogate Pavonijeve ponude.

martelo

Martellato – ako vam trebaju polikarbonatni kalupi za semifredo kolače, za praline, čokoladne bombone, čokoladne čašice, čašice za museve, Martellato je pravi izbor. Kvalitet i lep dizajn omogućavaju dugotrajno korišćenje u proizvodnji, pa ljudi rado koriste alate ovog proizvodjača. Osim toga, raspolaže različitim noževima, žicama, špatulama gumenim i plastičnim, sekačima za torte i kolače, obeleživačima i još mnogim drugim alatima koji su deo sitnog inventara svake proizvodnje.

Aexperial- je naš pouzdani snabdevač inox i plastičnih vasketa za sladolede. Postoji velika potreba za posudama za sladoled od različitog materijala i dimenzija. Vaskete za sladoled, ili kako našu kupci često kažu “kasete za sladoled” mogu biti od inoxa, tj. nerđajućeg materijala, uske i duboke, široke i plitke, kombinacije su raznovrsne. Osim toga, prave se i od tvrde i meke plastike i u različitim bojama. Mogu biti transparentne, crne ili bele. Osim toga, Aexperial raspolaže i inox špatulama za sladoled koje se mogu poručivati u različitim bojama, kao i stalcima za kornete i kašičice.

dolcefreddo modecor

Modecor– ovaj proizvodjač raspolaže brojnim sitnim dekoracijama za poslastičarstvo, kao i alatima za izradu dekoracija. Posebno su interesantni čokoladni medaljoni sa logoom klijenta koji su sada veoma popularni i kod nas i u svetu. Ovaj čokoladni logo daje poseban pečat svakom kolaču i čini ga originalnim i jedinstvenim.

medac

Medac– čuveno italijansko ime za proizvodjača kartonskih čašica za sladolede različitih dimenzija i stiropornih posuda za transport i čuvanje kolača i sladoleda. Osim opšteg dizajna čašica za sladoled, interesantne su i brendirane čašice, te je za ovim proizvodom sve veća potražnja kod naših saradnika. Stiroporne kutije za sladoled su postale naročito tražene poslednjih godina kada je koncept dostave kolača i sladoleda postao sve popularniji. One omogućavaju čuvanje strukture i Kvaliteta sladoleda do mesta dostave, pa su svojim kvalitetom našle put do većine naših klijenata.

  • VE – je naš partner u svetu boja. Posebno su se dobrim pokazale boje za čokoladu na bazi kakao putera, ali tu su i boje za šlag na vodenoj bazi, kao i velvet sprejevi za baršunast izgled vaših kolača, kao i pastelni i sprejevi za svetlucav izgled.
  • POLOPLAST – plastične kašičice za sladoled, plastična pakovanja za pojedinačne kolače, torte, jednokratne posude za sladolede i torte su glavna delatnost ovog našeg partnera. 
Idi na vrh