SIGEP 2025 u Riminiju bio je prava poslastica za sve ljubitelje inovacija u svetu sladoleda. Atmosfera sajma bila je ispunjena kreativnošću, dok su se štandovi
U periodu od 08. do 10. oktobra 2024. godine održan je Dolcefreddo fest, koji je zabeležio rekordan broj posetilaca. Poslastičari i pekari iz celog regiona
Uvođenje sladoleda u ponudu vašeg biznisa može biti sjajan način za povećanje prometa i privlačenje novih kupaca. Bez obzira da li tek planirate da otvorite
Pripreme za predstojeće Dane Sladoleda su već počele, a obećavaju da će biti nezaboravni! Dok se pripremamo za ovaj slatki događaj, odlučili smo da malo
https://youtu.be/doT0oay2G6M Pored omiljenih tradicionalnih kolača, posetiocima su predstavljene nove, neodoljive sirovine za kolače. Biskviti, kremovi, filovi, ganaš, mat i sjajni prelivi, dekoracije – sve što
https://youtu.be/8nO5H6XtK0c?si=5-mE3zLi1W8rdgBV Osim omiljenih tradicionalnih ukusa sladoleda, posetiocima su predstavljeni i neodoljivi veganski ukusi kao što su čokolada, lešnik, pistacchio i saher. Ali to nije sve!