Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

O nama

Ljubav koja traje

Naša kompanija je osnovana davne 2005. godine i od tada neprestano raste, ostvarujući značajan napredak.

Naša ponuda obuhvata raznovrstan i širok izbor sirovina za pripremu profesionalnih poslastica, sladoleda, bezalkoholnih napitaka i pekarskih proizvoda.  Osim toga, svojim klijentima nudimo i izbor alata kalupa, u suštini svog sitnog inventara koji može biti potreban svakoj radionici. Predstavnici smo značajnih imena proizvodjača sirovina i kalupa i naši partneri su iz Italije i Austrije.

Zadovoljstvo, mišljenje i poštovanje klijenta su nam na prvom mestu.

Ljubav koja traje

Dolcefreddo

Sve naše aktivnosti se odvijaju na ovom mestu. Testiranje proizvoda, razvijanje novih receptura, tehnička podrška i edukacija, prezentacije, dostava robe i prodaja idu odavde. Cilj nam je da svi klijenti sa teritorije centralne Srbije i Beograda imaju organizovanu dostavu i prateću uslugu.

Dolcefreddo sever

U Novom Sadu se nalazi naše predstavništvo, te naši klijenti sa teritorije Vojvodine mogu lakše i brže da dođu do potrebne informacije o proizvodu i ostalim uslugama

Dolcefreddo jug

U Vlasotincu se nalazi naše predstavništvo odakle se mogu snabdevati svi naši klijenti sa juga Srbije, kao i dobiti željene informacije.

Dostava:

U zavisnosti od regiona u kome se klijent nalazi, dostava se vrši iz sledećih centara:
Centralna Srbija:      Dolcefreddo doo Beograd
Severni deo (Vojvodina): Dolcefreddo sever
Južni deo Srbije:          Dolcefreddo jug

Prezentacije:

Prezentacija artikala i njihovo korišćenje, nove ideje, recepture i saveti su deo podrške koju pružamo klijentima u našem demo centru.

 

Dani otvorenih vrata:

Dani kolača u jesen i Dani sladoleda u proleće su naši glavni događaji tokom kojih predstavljamo nove trendove u poslastičarstvu.

Tada se sladimo najnovijim kolačima, sladoledima,, ispijamo maštovita pića iz naše linije za barove, pa je ovo dobra prilika za druženje, zabavu I uživanje uz edukaciju.  

Pomoć za izradu receptura:

Dobro izbalansirana receptura je ključ dobrog poslastičarstva. Mi svoje iskustvo i znanje stavljamo u službu i pomoć svojim klijentima. Učestvujemo u rešavanju problema i unapređivanju receptura.

Edukacije:

Stalna edukacija je imperativ u današnjem poslovanju. Zato se naši klijenti mogu usavršavati kod nas u našem Demo centru za vreme pojedinačnih prezentacija, grupnih seminara pod vođstvom naših ili stranih prezentatora, ili pak, prilikom poseta našim inostranim partnerima.

Acerolada vocni sladoled - Dolcefreddo

Naša balkanska porodica:

Naša firma je deo balkanske porodice koja broji nekoliko kompanija. Snažna povezanost između nas omogućava nam jačanje na tržištu, povezivanje klijenata i usavršavanje na regionalnom i međunarodnom nivou.

Ovo su naše sestrinske kompanije:

Alpegel doo Slovenija

Krajina Klas doo Bosna i Hercegovina

Krajina Klas doo Crna Gora

Idi na vrh