Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

O nama

dolcefreddo-o-nama-a

Ljubav koja traje

Naša kompanija je osnovana davne 2005. godine i od tada neprestano raste, ostvarujući značajan napredak. Obezbeđivanje kvalitetnih sirovina za poslastičartvo, profesionalna usluga, edukacija i tehnička podrška za sve naše klijente, imperativ su našeg poslovanja kojeg se čvrsto držimo. Stoga odgovaramo na sve izazove modernog poslastičarstva, na polju sirovina i sitnog inventara

Osluškujući potrebe tržišta, razvijajući kreativnost i omogućavajući klijentima da svoje proizvode izraze u raznovrsnim oblicima, sa standardizovanim osobinama proizvoda, uspeli smo da steknemo prepoznatljiv nivo kvaliteta, usluge I pouzdanosti kod svojih poslovnih partnera.

Ljubav koja traje

Dolcefreddo

Sve naše aktivnosti se odvijaju na ovom mestu. Testiranje proizvoda, razvijanje novih receptura, tehnička podrška i edukacija, prezentacije, dostava robe i prodaja idu odavde. Cilj nam je da svi klijenti sa teritorije centralne Srbije i Beograda imaju organizovanu dostavu i prateću uslugu.

Dolcefreddo sever

U Novom Sadu se nalazi naše predstavništvo, te naši klijenti sa teritorije Vojvodine mogu lakše i brže da dođu do potrebne informacije o proizvodu i ostalim uslugama

Dolcefreddo jug

U Vlasotincu se nalazi naše predstavništvo odakle se mogu snabdevati svi naši klijenti sa juga Srbije, kao i dobiti željene informacije.

Idi na vrh