Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

Sirovine za kolače

Irca je postala prepoznatljivo ime u svetu zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje kvalitetnih sastojaka sa poslastičarstvo. Osim toga, široka paleta sirovina koju Irca ima u svojoj ponudi su nešto čime se malo ko može pohvaliti.

Naši poslastičari u Srbiji mogu računati na čokolade raznih vrsta, na smeše za kore i biskvite bilo da su mekani i vazdušasti ili prhki i hrskavi, na smeše za mafine, palačinke, vafle. Dalje tu su neizostavni kremovi, svih vrsta, od bele, mlečne, tamne čokolade, od njihovih kombinacija sa đanduja i kinder ukusima, glatki kremovi, kremovi sa hrskavim komadićima orašastog voća i keksa, kremovi od lešnika i pistaća, vanil kremovi za hladnu i toplu pripremu. Voćni prelivi od jagode, kajsije, šumskog voća, kivija, mandarine se sami nadovezuju kao opcija za prelivanje ili aromatizaciju filova u tortama i kolačima.

Dekoracija kao neizostavni i završni deo svakog kolača je takodje nešto što Irca ima da ponudi u obliku ljuspica i mrvica od bele, tamne i mlečne čokolade, hrskavih perlica, drobljenog keksa… sve što vam je potrebno za kvalitetnu i laku proizvodnju poslastica koje će dati prepoznatljiv pečat vašoj proizvodnji.

Kategorija

Sirovine za kolače

Sirovine

UKUS

Sertifikati

Sertifikati

Kategorija

Sirovine za kolače

Sirovine

UKUS

Sertifikat

Sertifikati
Idi na vrh