Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

prodaja sladoleda - dolce freddo

Kako pokrenuti prodaju sladoleda?

Uvođenje sladoleda u ponudu vašeg biznisa može biti sjajan način za povećanje prometa i privlačenje novih kupaca. Bez obzira da li tek planirate da otvorite poslastičarnicu ili želite da dodate sladoled u svoj već postojeći restoran, kafić ili prodavnicu, važno je pristupiti ovom poduhvatu strateški. Evo nekoliko saveta koje možete preduzeti da uspešno pokrenete i razvijete prodaju sladoleda.

Oprema

  1. Mašina za proizvodnju sladoleda: Ova mašina je ključna za efikasnu proizvodnju kremastog sladoleda visokog kvaliteta sa savršenom teksturom.
  2. Pasterizatori: Pasterizatori su neophodni za obradu i sigurnost mlečnih baza, osiguravajući da su sve sirovine adekvatno pripremljene za dalju proizvodnju sladoleda.
  3. Šok komora: Šok komora brzo hladi i zamrzava sladoled, čime se zadržava idealna tekstura i sprečava formiranje kristala leda.
  4. Zamrzivač: Zamrzivači su esencijalni za dugotrajno čuvanje sladoleda pod optimalnim temperaturama kako bi se očuvala njegova svežina i kvalitet.
  5. Frižider: Frižideri su neophodni za skladištenje sirovina koje zahtevaju hlađenje, kao što su mleko i sveže voće.
  6. Vitrina za sladoled: Vitrine za sladoled ne samo da atraktivno izlažu proizvode već i održavaju sladoled na idealnoj temperaturi za serviranje.
  7. Radni stolovi, sudopera, sitan alat: Radni stolovi i sudopere obezbeđuju higijenski prostor za pripremu sladoleda, dok sitan alat omogućava precizno i efikasno rukovanje sastojcima i proizvodima.

Sirovine

Kvalitet sladoleda počinje izborom prvoklasnih sirovina za sladolede. Osnovni sastojci kao što su mleko, šećeri, baze i paste za sladoled, kao i voće ključni su za stvaranje bogatih i autentičnih ukusa. Upotreba vrhunskih mlečnih proizvoda i voća osigurava da svaki zalogaj sladoleda bude neodoljivo kremast i pun ukusa, čineći ga pravim užitkom za svakog ljubitelja.

Edukacija

Edukacija je ključni element u procesu proizvodnje vrhunskog sladoleda. Dolcefreddo tim je posvećen pružanju stručnih saveta, praktičnih obuka i podrške u kreiranju recepata, kako bi osigurao da svaki klijent može da dostigne najviše standarde u pripremi sladoleda. Naši stručnjaci su spremni da vas dočekaju u našim obrazovnim centrima ili da organizuju obuke direktno u vašem objektu, prilagođavajući edukaciju specifičnim potrebama i zahtevima vašeg poslovanja. Cilj nam je da svakom klijentu pružimo znanje i veštine potrebne za izradu izuzetnog sladoleda koji će privlačiti i oduševljavati potrošače.

Za sve dodatne informacije, savete i podršku u procesu proizvodnje vrhunskog sladoleda, ne oklevajte da nas pozovete na  011 4000481.
Naš tim je uvek spreman da vam pruži potrebnu pomoć i odgovori na sva vaša pitanja kako biste postigli izuzetne rezultate.

Idi na vrh