Dolcefreddo

Učinimo poslastičarstvo boljim uz Dolcefreddo

Pripreme za Dane sladoleda su počele!

Pripreme za predstojeće Dane Sladoleda su već počele, a obećavaju da će biti nezaboravni! Dok se pripremamo za ovaj slatki događaj, odlučili smo da malo otkrijemo šta vas sve očekuje tokom ovog sladolednog festivala.

Ove godine, naši posetioci će imati priliku da uživaju u širokom spektru novih ukusa sladoleda koji su pažljivo pripremljeni za ovu posebnu priliku. Ali to nije sve! Osim sladoleda, naši gosti će imati priliku da degustiraju i ukusne semifreddo poslastice, osvežavajuće koktele i druge napitke koji će ih sigurno osvežiti.

Jedno od najvećih iznenađenja koje smo pripremili za vas je sladoled sa ukusom pereca! Da, dobro ste pročitali. Zamislite spoj hrskavih pereca sa sladoledom. Ovaj zanimljiv spoj slanog i slatkog definitivno će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

Ali to nije sve! Pored novih ukusa sladoleda, očekuju vas i druga iznenađenja koja još uvek držimo u tajnosti. Verujte nam, vredi čekati!

Ako se pitate kako izgledaju ovi neodoljivi sladoledi i poslastice, ne brinite. Slike koje delimo u ovom blogu su nastale tokom naših kulinarskih avantura u kuhinji, ali nećemo odmah otkriti sve. Verujte nam, vaša čula će biti ispunjena užitkom već pri samom pogledu na ove slatke kreacije.

Takođe smo oduševljeni Cramble linijom sladoleda, sa ukusom bundeve, maline i jabuke, koji su izuzetno hrskavi i sadrže visok procenat voća.

Vidimo se na Danima sladoleda u Beogradu 11. i 12.3., kao i u Nišu 14.3.!

Vaš Dolcefreddo.

Idi na vrh